Açıklaması Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi itimat kilidi olarak bilindik ve kapının dâhilen hariçya doğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında essah bir yol ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanmaı kolaylaştırır.

Yangın kapkaloriın (müstacel çıkış kapkaloriın) baz amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide binalmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir berkndaki duman, yangın, doğal gaz vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu menfi koşulların özge katlara geçişini kösteklemek yahut olanaklı başüstüneğu derece geciktirmektir.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok saygınlık hale getirmiştir.

Siz de yangın bapsı fiyatları hakkında malumat ahzetmek kucakin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 set tek kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması kritik taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı referans ederiz. 

Bu yangın kapısı standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size marifet verecektir.

Yangına Dayanıklılık: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylece yangın kabilinden durumlarda dahi baplar insanların çıkışı sinein elverişli konumda evet.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Dolgular ile kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda hafif açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına gereğince makul yapı denetim şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (acil çıkış baplarının) muayyen durumlara gereğince TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Bu doğrultuda talih bile bakım veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine yarar bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Report this wiki page